Predstavitev

Zahvaljujemo se vam za obisk naše spletne strani. V sklopu ažurnega poslovanja vam ponujamo priložnost, da ostanete v stiku z našim podjetjem in našo ponudbo. Nov sistem za upravljanje z vsebinami nam bo omogočil, da boste nenehno na tekočem.
 
Trudimo se, da bi Vam predstavili celoten spekter ponudbe. Poudarek naše spletne strani je predvsem na predstaviltvi kapacitet, ki jih imamo.
 
Menimo, da Vas bo nekaj osnovnih podatkov o našem podjetju zanimalo:
 
Naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 2003, vse od takrat pa ponujamo storitve s področja mehanske obdelave kovin ter prevoze s kombiniranim vozilom, doma in v tujini.Usposobljeni smo za področje rezkanja in varjenja kovin. Naše stranke še posebej cenijo našo hitrost in takojšnjo prilagodljivost njihovim potrebam.
 
POSLANSTVO
Naša naloga je, da izpolnjujemo zahteve kupcev ter s tem zadovoljujemo njihove potrebe. Na osnovi zaupanja pa gradimo dolgoročno partnerstvo. Zadovoljstvo naših kupcev je naša največja nagrada!  
 
VIZIJA
Trudimo se biti v koraku s časom, vse z namenom še boljšega sodelovanja z našimi partnerji in izboljšanja pogojev dela za naše zaposlene. Zavedamo se pomena kvalitetnih uslug za naše kupce, zato je naša prioriteta pomlajevanje strojnega parka in investicije v orodja največjih svetovnih proizvajalcev. 
© RR - Računalniške rešitve d.o.o.